Alvin Östlund #161

+WATT, Alvin Östlund, Motocross, wattnordic -

Alvin Östlund #161

Alvin Östlund #161

Välkommen till +WATT !

Vi tycker såklart det är grymt kul att se ytterligare en av Sveriges absolut bästa motorsportprofiler blir en del av vårt varumärke. Om man mot all förmodan inte har koll på dig så får du gärna beskriva vem du är?

- Mitt namn är Alvin Östlund 24 år bor i Västerås men kommer från Segersta Hälsingland. Kört Mx2 VM i 5 år med blandade resultat var 11 totalt förra året och har en 5:e plats som bäst i ett heat, till i år har jag gått upp till stora klassen mxgp vi är nu mitt i säsongen och jag är motiverad att avsluta starkt!

När kände du att just motocross var idrotten för dig? 

- Har tävlat i många sporter så som skidor, bandy, fotboll men altid tyckt motocrossen varit roligast och har väl nästan sen jag började med det runt 7 år drömt om att kunna leva det liv jag gör nu och vara med i VM toppen!

Vilka är dina förväntningar inför den närmaste framtiden?

- Fortsätta utvecklas och minska tidsmarginalen till den bästa åkaren!

Kost och prestation hör ju som bekant ihop och vilka produkter från oss är det främst du använder?

- Kommer använda mig som mest av Sali + energy electrolyte vid race samt träning och också R.M.1 BCAA Recovery Mix efter tuffa träningspass och tävling. 

 

Med detta önskar vi stort lycka till på idrottsarenan!